Chirurg in Cherbourg (Normandië)

Groupe professionnel:
Spécialistes médicaux
cherbourg

Wegens vertrek van een van de twee visceraal chirurgen, is er plaats vrijgekomen. Ervaring in bariatrie en oncologie is een pré.

 

De polikliniek van de Cotentin is een privé-kliniek. Chirurgie en gezondheidszorg en revalidatie.  Gelegen in Cherbourg en Cotentin, in het territoire van Noord Cotentin, met een verzorgingsgebied van 200.000 inwoners; ongeveer de helft bewoners van het departement Manche. Het is de enige kliniek in het gebied. 

Met de aanwezigheid op onze vestiging voor medische beeldvorming (scanner, conventionele radiologie en scan), laboratorium voor medische analyse en de vele medische diensten, wordt onze pool chirurgie en de zorg georganiseerd om in te grijpen in vele gebieden van chirurgie en geneeskunde: spijsvertering, urologische, orthopedische, vasculaire, thoracale, gynaecologische, medische hulp bij voortplanting, kunststof, maxillofaciale, oogheelkunde, Endoscopische,. Gastoenterologische, stomatological, oto-rhino-laryngologique. Onze organisatie laat ons toe om prioriteit gepland chirurgie maar ook een aanzienlijk aantal 'noodgevallen' gericht. 

Wij hebben:
• 4 machtigingen (chirurgie, Oncologische chirurgie alle specialiteiten, cosmetische chirurgie en zorg en revalidatie). 
• 125 bedden (SSR 20, 59 in volledige hospitalisatie, 5 voortdurende zorg en extramurale 36). 
• 7 OK's (waaronder een ruimte gewijd aan de endoscopie) met elk jaar meer dan 10.000 chirurgische ingrepen.

De Polikliniek heeft veel ontwikkelingsplannen en zoekt daarom naar nieuwe artsen die een echte wens hebben om hun activiteit te ontwikkelen, om te gaan in de dynamiek van de instelling. In ruil, de directie, alsmede de andere artsen zullen  zich inspannen om de integratie te vergemakkelijken van de toekomstige arts.

blocimagerie

Image removed.